Städfirma i Gävle

Gefle-CleanIt tillhandahåller hushållsnära tjänster i Gävle med omnejd till privatpersoner såväl som företag.
Vi är en städfirma som eftersträvar bästa möjliga kvalitet och utför reguljära stickprov på våra tjänster, allt för att försäkra oss om att vi tillhandahåller just detta.

Lokalvård med fokus på kvalitet och trivsel

Första gången vi utför ett uppdrag så är det vårt önskemål att kunden närvarar, detta för att tillsammans utforma tjänstens innehåll och fånga upp kundens egna önskemål och tankar. Efter detta är det valfritt för kunden om de önskar närvara eller ej.
Tjänster utförs normalt i par och debiteras per enskild arbetad timme. Dvs om två av våra anställda utför en tjänst hos er i en timme så debiterar vi två timmars kostnad.

Anlita oss som trivsel-leverantör till din arbetsplats i Gävle

För att kunna erbjuda en attraktiv arbetsplats och i längden en bra tjänst så önskar vi att själva kunna schemalägga våra arbeten mellan 07-17 under mån-fre. Naturligtvis tar vi alltid hänsyn till kundens önskemål.
Butiksstädning är ett bra exempel på ett vanligt avvikande från ovanstående schemaläggning.

Du betalar mot faktura som postas eller mailas i samband med månadsskiftet. I fakturan specificerar vi antal städtimmar/tillfällen, belopp, moms och övrig väsentlig information. Med vårt upplägg har du enkelt kontroll på de totala utgifterna för din städservice.

Som kund hos Gefle CleanIt innebär det att du får mer tid över till sådant som du prioriterar högt i livet. – Livet är inte ett problem som ska lösas – det är till för att levas!

Anlita oss – vi hjälper dig på vägen mot en enklare vardag!