Företag

Gefle CleanIt är din trivselpartner inom lokalvård

Låt oss ta hand om era lokaler och slipp lägga tid på röriga kontor, överfulla sopkorgar och stökiga fikarum.

Ditt kontor och dina lokaler är inte bara en arbetsplats utan även en arbetsplats ansikte utåt, genom fräsch och inbjudande miljö ökar ni er trivsel för både anställda och kunder.

Idag vistas vi ca 90% av våran tid inomhus och det ställer stora krav på vår inne-miljö.
Bra städning innebär b.la. mindre slitage, renare luft, bättre hälsa och ökad arbetslust – kort sagt – ökad trivsel!

Vad vi kan hjälpa dig med:

  • Trivsel – Genom kvalitativa och skräddarsydda lösningar så hjälper vi våra samarbetspartners att verka för en trevlig och trivsam arbetsmiljö, exempelvis genom lokalvård, gröna tjänster och goda tjänster.
  • Effektivitet – Vi hjälper dig fokusera på din egen kärnverksamhet och servar er med olika lösningar kring förbrukningsmaterial och andra kontorsprodukter som tenderar att förbrukas – vilket frigör tid för verksamheten och minskar risken för oplanerade störningar.
  • Förbättrad miljöprofil – Vi stöttar våra partners med sortering av avfall/sopor/förbrukningsmaterial mm. Vi samordnar inköp av förbrukningsmaterial och levererar dessa med miljövänliga transporter. Vi rengör dina lokaler med miljövänliga medel och arbetssätt. Vi erbjuder bl.a en handdukstjänst istället för pappershanddukar. Detta sammantaget ökar hållbarheten och miljöprofilen hos dig.

Vill du ha piggare och gladare anställda? Ge dem mer energi under arbetsdagen genom Hemstäd som löneförmån.

Kontakta oss för en offert och en trivsammare vardag redan idag!

 


Offertförfrågan